Primele măsuri luate de „Alianţa Vestului”. Beneficiile de care vor avea parte locuitorii celor patru mari oraşe


„Ca urmare a constituirii alianţei între oraşele Timişoara, Arad, Oradea şi Cluj-Napoca – «Alianţa Vestului», se consideră oportună inserarea unei prevederi în HCL nr. 151/2018, prin care abonamentele generale pe mijloacele de transport în comun din celelalte oraşe semnatare, Cluj-Napoca, Oradea şi Arad, să fie valabile pe raza municipiului Timişoara. Prevederea se aplică în condiţiile în care municipiul Oradea, municipiul Arad şi municipiul Cluj-Napoca adoptă hotărâri de consiliu prin care abonamentul general de pe raza municipiului Timişoara să fie recunoscut în aceste oraşe”, se arată într-un proiect de hotărâre ce ajunge joi pe mesele aleşilor locali

Citeste mai mult: adev.ro/pjznkb


Reprezentanții primăriei vor ca orădenii, clujenii și arădenii să aibă și parcare gratuită în Timișoara, însă nu în zona zero. Aleșii trebuie să decidă dacă abonamentul general de pe raza municipiilor Oradea, Arad și Cluj-Napoca este valabil pentru parcarea pe raza municipiului Timișoara, cu excepția zonei 0 (verde).
 
Prevederea se va aplica în aceleași condiții ca și la transportul public: în cazul în care celelalte orașe adoptă hotărâri de consiliu local prin care abonamentul general de pe raza Timișoarei să fie recunoscut în Oradea, Arad și Cluj-Napoca.

citește integral știrea aici

Lasă un răspuns